nieuws

Gevelherstel

bouwbreed Premium

BredaBouw en Stolwerk werken aan het herstel van de gevel van de Bredase brandweerkazerne. Deze gevel vormt al jaren een hoofdpijndossier, omdat de bakstenen loslaten door een ondeugdelijke bevestiging en een geringe samenhang tussen de bakstenen. Aangezien de gemeente de garantiepapieren kwijt is, komen de herstelkosten van 1,8 miljoen voor eigen rekening. De gevel is […]

BredaBouw en Stolwerk werken aan het herstel van de gevel van de Bredase brandweerkazerne. Deze gevel vormt al jaren een hoofdpijndossier, omdat de bakstenen loslaten door een ondeugdelijke bevestiging en een geringe samenhang tussen de bakstenen. Aangezien de gemeente de garantiepapieren kwijt is, komen de herstelkosten van 1,8 miljoen voor eigen rekening. De gevel is ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten.Foto: Erald van der Aa

Reageer op dit artikel