nieuws

Dag in teken van duurzaamheid

bouwbreed Premium

Dag in teken van duurzaamheid

Het is vandaag Dag van de Duurzaamheid. In dat kader worden er in heel Nederland duurzame activiteiten gehouden, waaronder ontwerp- en/of bouw- en gebiedsgerelateerde bijeenkomsten.

Zo is er in de Hanzehogeschool in Groningen een cursus Licht bouwen met Bamboe, terwijl de Gemeente, Energiesprong, bedrijvenvereniging VBGW en de vastgoedeigenaren van Corpus den Hoorn verderop in de stad een convenant ondertekenen om van Corpus den Hoorn een energieneutraal gebied te maken.

’s Avonds onderzoekt trendwatcher Farid Tabarki samen met een expert panel en het publiek in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam) de bezitloze toekomst tijdens de bijeenkomst ‘De Circulaire Stad #3: bezit is passé’.

Het complete overzicht van activiteiten is te vinden via deze link

Reageer op dit artikel