nieuws

Bonden: Hardere acties metalektro

bouwbreed Premium

Vakbonden FNV Metaal en CNV Vakmensen verharden hun acties in de sector grootmetaal, omdat de cao-onderhandelingen nog steeds in een impasse zitten. Vandaag wordt gestaakt bij Voestalpine Polynorm. De gesprekken in de grootmetaal, waar zo’n 150.000 mensen werken, liggen al sinds juni stil. Werknemers die vallen onder de cao metalektro voeren sinds 20 september elke […]

Vakbonden FNV Metaal en CNV Vakmensen verharden hun acties in de sector grootmetaal, omdat de cao-onderhandelingen nog steeds in een impasse zitten. Vandaag wordt gestaakt bij Voestalpine Polynorm. De gesprekken in de grootmetaal, waar zo’n 150.000 mensen werken, liggen al sinds juni stil. Werknemers die vallen onder de cao metalektro voeren sinds 20 september elke maandag en vrijdag actie, steeds in andere regio’s en bij andere bedrijven. Tot vorige week deden ook werknemers in de kleinmaal mee. De werkgevers en vakbonden bereikten vorige week echter een akkoord over deze cao.

Reageer op dit artikel