nieuws

Apps voor inspecties beloond met prijs

bouwbreed Premium

Adviesbureau Alphaplan uit Alphen aan den Rijn en More Apps uit Leiderdorp hebben in Luxemburg een EuroCloud Europe Award ontvangen voor hun apps waarmee inspecties op een iPad kunnen worden uitgevoerd. De antwoorden op de vragenlijsten kunnen meteen in andere programma’s worden gebruikt. Alphaplan en More Apps eindigden op de tweede plaats van de EuroCloud […]

Adviesbureau Alphaplan uit Alphen aan den Rijn en More Apps uit Leiderdorp hebben in Luxemburg een EuroCloud Europe Award ontvangen voor hun apps waarmee inspecties op een iPad kunnen worden uitgevoerd. De antwoorden op de vragenlijsten kunnen meteen in andere programma’s worden gebruikt. Alphaplan en More Apps eindigden op de tweede plaats van de EuroCloud Europe competitie.

Reageer op dit artikel