nieuws

Van Campen maakt geluidsschermen SAA

bouwbreed Premium

Van Campen Industries uit Lelystad levert de geluidsschermen voor de verbreding van de A10-Oost en de A1 Diemen. De schermen worden gemaakt van aluminium profielen die worden voorzien van een naturel anodisatielaag. De geprefabriceerde geluidswerende elementen bestaan uit 16.000 vierkante meter transparante geluidsschermen en zo’n 10.000 vierkante meter absorberende elementen. Het concern uit Lelystad meldt […]

Van Campen Industries uit Lelystad levert de geluidsschermen voor de verbreding van de A10-Oost en de A1 Diemen. De schermen worden gemaakt van aluminium profielen die worden voorzien van een naturel anodisatielaag. De geprefabriceerde geluidswerende elementen bestaan uit 16.000 vierkante meter transparante geluidsschermen en zo’n 10.000 vierkante meter absorberende elementen. Het concern uit Lelystad meldt wel dat er “meerdere miljoenen euro’s” met de order gemoeid zijn. De verbreding van de A10-Oost en de A1 Diemen wordt uitgevoerd door het consortium Cadicom, (Dura Vermeer, Besix en Cofely). De werkzaamheden zijn onderdeel van de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA).

Reageer op dit artikel