nieuws

Roodgenatlakte constructie

bouwbreed

Hollandia uit Krimpen aan den IJssel voert voor BAM Utiliteitsbouw de staalconstructie uit van het toekomstige stadskantoor en stationsgebouw in Delft. Op verzoek van Mecanoo Architecten zijn de onderdelen rood genatlakt, hoewel zij niet in het zicht blijven. Een aantal zware trekstangen die wel te zien zullen zijn, worden juist brandwerend wit gecoat. Bij een […]

Hollandia uit Krimpen aan den IJssel voert voor BAM Utiliteitsbouw de staalconstructie uit van het toekomstige stadskantoor en stationsgebouw in Delft. Op verzoek van Mecanoo Architecten zijn de onderdelen rood genatlakt, hoewel zij niet in het zicht blijven. Een aantal zware trekstangen die wel te zien zullen zijn, worden juist brandwerend wit gecoat. Bij een uitkraging van 18 meter hebben de profielen een zeeg van millimeters. Die verdwijnt weer tijdens het leggen van de kanaalplaatvloeren. De constructie staat op het dak van de spoortunnel in aanbouw.Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels