nieuws

Ontwerp buslijn in ‘t Gooi aangepast

bouwbreed

Het ontwerp voor een hoogwaardige openbaar vervoerverbinding(HOV)in ‘t Gooi is aangepast op basis van uiteenlopende reacties van omwonenden en ondernemers. Het betreft wijzigingen in de inpassing van de verbinding in onder meer Hilversum en Blaricum. Dat meldt de provincie Noord-Holland. De busverbinding moet de regio beter bereikbaar maken. In het verlengde hiervan staan ook fietspaden […]

Het ontwerp voor een hoogwaardige openbaar vervoerverbinding(HOV)in ‘t Gooi is aangepast op basis van uiteenlopende reacties van omwonenden en ondernemers. Het betreft wijzigingen in de inpassing van de verbinding in onder meer Hilversum en Blaricum. Dat meldt de provincie Noord-Holland. De busverbinding moet de regio beter bereikbaar maken. In het verlengde hiervan staan ook fietspaden en een tunnel voor auto’s en fietsers op het programma.

Reageer op dit artikel