nieuws

Meer meldingen over Bouwbesluit 2012

bouwbreed

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft sinds 1 maart 2012 149 meldingen gekregen over het Bouwbesluit. In 24 gevallen leidde een melding tot een wijziging van de regels. De overige vragen en opmerkingen zijn of worden zo nodig meegenomen in het voorlichtingsmateriaal behorende bij het Bouwbesluit 2012, meldt het ministerie. Een beperkt aantal opmerkingen is […]

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft sinds 1 maart 2012 149 meldingen gekregen over het Bouwbesluit. In 24 gevallen leidde een melding tot een wijziging van de regels. De overige vragen en opmerkingen zijn of worden zo nodig meegenomen in het voorlichtingsmateriaal behorende bij het Bouwbesluit 2012, meldt het ministerie. Een beperkt aantal opmerkingen is nog onderwerp van nadere studie. Het is niet de eerste keer dat het ministerie van Binnenlandse Zaken rapporteert over de meldingen. In november 2012 kwam het eerste overzicht. Toen was er nog sprake van negentig meldingen.

Reageer op dit artikel