nieuws

Kees van Hassel (61) 
overleden

bouwbreed

Oud-directeur Kees van Hassel van ingenieursbureau Witteveen+Bos is overleden. De infraspecialist stond aan de wieg van de internationalisering van het Deventer bedrijf. Van Hassel werd 61 jaar. Ruim 35 jaar was Van Hassel in een veelheid van rollen verbonden aan Witteveen+Bos. Als jong ingenieur ontwierp hij havens. Later gaf hij – eind jaren tachtig – […]

Oud-directeur Kees van Hassel van ingenieursbureau Witteveen+Bos is overleden. De infraspecialist stond aan de wieg van de internationalisering van het Deventer bedrijf. Van Hassel werd 61 jaar.

Ruim 35 jaar was Van Hassel in een veelheid van rollen verbonden aan Witteveen+Bos. Als jong ingenieur ontwierp hij havens. Later gaf hij – eind jaren tachtig – vier jaar leiding aan het kantoor in Jakarta en de sector infrastructuur. Van 2001 tot 2006 was Van Hassel – in een driemanschap – directeur van het ingenieursbureau. Bij Witteveen+Bos geldt voor directeuren een leeftijdsgrens bij 55 jaar. Eind 2012 trad Van Hassel vervroegd uit maar bleef nauw verbonden met de onderneming waarvoor hij zo lang gewerkt heeft.

Reageer op dit artikel