nieuws

Hurks schrapt 120 arbeidsplaatsen

bouwbreed Premium

Hurks schrapt 120 arbeidsplaatsen

Hurks schrapt 120 arbeidsplaatsen, waarvan zestig bij zijn prefab-betonfabrieken. De Eindhovense aannemer grijpt in vanwege een teruglopende ordervoorraad.

In totaal neemt het bouwconcern afscheid van 15 procent van zijn medewerkers. Twintig banen zijn inmiddels al komen te vervallen. “De rest zal komende weken zijn beslag krijgen”, zegt bestuursvoorzitter Geert Hurks. “Snel duidelijk zal worden wie, waar en wanneer.”

Het is voor de tweede keer dat Hurks moet ingrijpen bij zijn prefab-bedrijven. “Die markt is gewoon heel erg slecht. Orders die keihard leken, zijn alsnog geannuleerd. Nieuwe komen er niet bij, alleen nog wat uit het buitenland.”

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel