nieuws

Veel interesse in doorstart Cauberg-Huygen

bouwbreed Premium

Veel interesse in doorstart Cauberg-Huygen

Gegadigden staan in de rij om het failliete Cauberg-Huygen over te nemen. Curator Michel Rompelberg zet zich in om het ingenieursbureau met vijf kantoren bij een doorstart niet uiteen te laten vallen.

Rompelberg roept om de overlevingskansen van een zo compleet mogelijk bureau te vergroten, geïnteresseerden op met hem contact op te nemen. Zelf zal hij diverse – ook buitenlandse – partijen benaderen. Cauberg-Huygen ging failliet omdat huisbankier ING geen vertrouwen meer had in de financiële huishouding van het door Alphonso Hanlo geleide bureau. De curator noemt vraaguitval als oorzaak van de ondergang, zonder al aan te kunnen geven in welke markten zich de problemen concentreren.v

Reageer op dit artikel