nieuws

Morrenhof-Jansen lijft failliet Heinen in

bouwbreed Premium

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven uit Dalfsen neemt het half augustus failliet verklaarde Installatiebedrijf Heinen uit Nijverdal over. Dat meldt RTV Oost. Door de overname komt het totaal aantal werknemers van Morrenhof-Jansen op ongeveer 150. Hoeveel van de twintig werknemers worden overgenomen is nog niet duidelijk, zegt directeur Klaas Jansen tegen de regionale omroep. Al gaat het volgens […]

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven uit Dalfsen neemt het half augustus failliet verklaarde Installatiebedrijf Heinen uit Nijverdal over. Dat meldt RTV Oost.

Door de overname komt het totaal aantal werknemers van Morrenhof-Jansen op ongeveer 150. Hoeveel van de twintig werknemers worden overgenomen is nog niet duidelijk, zegt directeur Klaas Jansen tegen de regionale omroep. Al gaat het volgens hem zo goed als zeker om een groot deel van het personeel.

Heinen wordt samengevoegd met de vestiging van Morrenhof-Jansen in Vriezenveen.

Reageer op dit artikel