nieuws

Extra staal voor CineMec Ede

bouwbreed

He rms Pater is gisteren begonnen met de opbouw van de staalconstructie voor de uitbreiding van entertainment- en congrescentrum CineMec langs de A12 in Ede. De huidige bebouwing, die deels in de geluidswal van de snelweg ligt, krijgt meer laad- en loscapaciteit voor de grotere producties. Daarboven komen extra kleedkamers. Het staal moet over een […]

He rms Pater is gisteren begonnen met de opbouw van de staalconstructie voor de uitbreiding van entertainment- en congrescentrum CineMec langs de A12 in Ede. De huidige bebouwing, die deels in de geluidswal van de snelweg ligt, krijgt meer laad- en loscapaciteit voor de grotere producties. Daarboven komen extra kleedkamers. Het staal moet over een paar weken staan, waarna de uitbreiding eind dit jaar in gebruik kan worden g enomen.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel