nieuws

Doka levert nieuwe ondersteuningen

bouwbreed

Doka Nederland brengt zijn nieuwe ondersteuningssysteem Staxo 40 op de markt. Het bestaat uit H-vormige kaders die elk 24 kilo wegen. De geometrie en het uitgebalanceerde zwaartepunt maken het (de)monteren volgens Doka makkelijker. Het kader bestaat uit een beperkt aantal onderdelen. De totale montagetijd van de Staxo 40 bedraagt daardoor volgens de fabrikant de helft […]

Doka Nederland brengt zijn nieuwe ondersteuningssysteem Staxo 40 op de markt. Het bestaat uit H-vormige kaders die elk 24 kilo wegen. De geometrie en het uitgebalanceerde zwaartepunt maken het (de)monteren volgens Doka makkelijker.

Het kader bestaat uit een beperkt aantal onderdelen. De totale montagetijd van de Staxo 40 bedraagt daardoor volgens de fabrikant de helft van die voor enkelvoudige staanders. De kaders komen in drie maten. De kleur vertelt tot welke hoogte ze reiken. De bijbehorende spindels zijn tot 75 centimeter te verstellen. Aparte consoles nemen lasten aan de vloerrand op. De ondersteuning is voorzien van vaste en gekeurde aanslagpunten voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Reageer op dit artikel