nieuws

Zicht op hergebruik stolpboerderijen

bouwbreed

Om de herbestemmingvan agrarisch vastgoed een impuls te geven, organiseert Architectuur Lokaal een prijs voor verbouwingen en restauraties van karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderijen. Dit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Doel is opdrachtgevers van toekomstige projecten op weg te helpen, het verspreiden van de hierbij opgedane kennis en ervaring. Alles om betrokkenen zoveel mogelijk van elkaar […]

Om de herbestemmingvan agrarisch vastgoed een impuls te geven, organiseert Architectuur Lokaal een prijs voor verbouwingen en restauraties van karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderijen.

Dit in opdracht van de provincie Noord-Holland. Doel is opdrachtgevers van toekomstige projecten op weg te helpen, het verspreiden van de hierbij opgedane kennis en ervaring. Alles om betrokkenen zoveel mogelijk van elkaar te laten leren, zodat ze niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden. Goede voorbeelden moeten meer partijen inspiratie bieden.

Reageer op dit artikel