nieuws

Truckers laten Hoogvliegers niet vallen – fimpje

bouwbreed

Truckers laten Hoogvliegers niet vallen – fimpje

Met een succesvolle collecte tijdens het Truckstar Festival en een hoge opbrengst bij de door Ritchie Bros gehouden veiling van schaalmodellen hebben de bezoekers van het evenement in Assen laten zien, dat ze de Hoogvliegers niet laten vallen. Er is nu ook een filmpje van te zien op Youtube.

De stichting Hoogvliegers heeft als doelstelling chronisch zieke en gehandicapte kinderen te laten vliegen. Met talloze vrijwilligers, waaronder veel truckchauffeurs, doet de stichting haar best om de Hoogvliegers (de kinderen) mee te nemen in een geweldig avontuur met trucks en vliegtuigen.

“Ze mogen tijdens hun vlucht (als het mogelijk is) zelf even sturen, zij bepalen nu even. Op deze zogeheten Grote Hoogvliegersdag krijgen ze een geweldige boost en stijgen ze boven zich zelf uit,” aldus de organisatoren.

Miniveilingen

Voor het eerste heeft veilinghuis Ritchie bros, bekend van de materieelveilingen in Moerdijk, zich ingelaten met schaalmodellen van met name trucks. Die werden geveild voor het goed doel van de Hoogvliegers en dat leverde een hoge opbrengst. Het juist bedrag wordt bekend gemaakt tijdens de eerstvolgende materieelveiling op 26 en 27 september in Moerdijk. Dan krijgt de stichting Hoogvliegers de bijbehorende cheque overhandigd.

Wellicht zijn de miniveilingen iets om te herhalen tijdens het grondverzetevenement TKD dat in 2014 in ons land wordt gehouden.

Voor meer informatie kijk op www.stichtinghoogvliegers.nl en www.rbauction.com.

Een door Alexander Ypeij van Ritchie Bros gemaakt filmpje is nu te zien op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=CIYkbhOy81k.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels