nieuws

Tebodin sterker in Verre Oosten

bouwbreed

Tebodin waaiert uit in het Verre Oosten. Met de opening van een kantoor in Singapore beschikt het Haagse in genieursbureau al over elf vestigingen in het gebied. Tebodin heeft onder meer kantoren in China, Vietnam en India. De sterkte in het Verre Oosten is uitgegroeid tot bijna achthonderd medewerkers. Tebodin (4900 medewerkers) koerst op groei […]

Tebodin waaiert uit in het Verre Oosten. Met de opening van een kantoor in Singapore beschikt het Haagse in genieursbureau al over elf vestigingen in het gebied. Tebodin heeft onder meer kantoren in China, Vietnam en India. De sterkte in het Verre Oosten is uitgegroeid tot bijna achthonderd medewerkers.

Tebodin (4900 medewerkers) koerst op groei sinds de voormalige BAM-dochter deel uit maakt van Bilfinger.

Reageer op dit artikel