nieuws

Installateurs buigen zich over ereprijs

bouwbreed Premium

Installateurs buigen zich over ereprijs

Installateursdenktank ISSO heeft vier bedrijven genomineerd voor de ISSO-award 2013. De installatiesector kiest op 19 september de winnaar van deze ereprijs. Hydroscope dingt naar de prijs met zijn techniek die binnen twee uur legionellabacteriën detecteert op basis van immuno-fluorescentie volgens een techniek van Innosieve Diagnostics.

Holland Watertechnology brengt de legionellasensor in die het ontwikkelde met SME Partners en universiteiten in Italië en Duitsland. VIAC installatie-adviseurs heeft samen met Transvorm en A3 Architecten een starterswoning van prefab units omgezet in een BIM-model. Van Delft Installatie bedacht met BBA Binnenmilieu en de TU Eindhoven een systeem om het binnenklimaat per werkplek te regelen.

Reageer op dit artikel