nieuws

Imtech lanceert claimemissie

bouwbreed

Imtech heeft gisteren de langverwachte claimemissie gelanceerd, die de technisch dienstverlener 500 miljoen euro moet opleveren. Aandeelhouders van het concern krijgen het recht om vier nieuwe stukken te kopen voor ieder aandeel dat hij nu heeft. De prijs per aandeel is gesteld op 1,40 euro. Met de opbrengst van de claimemissie zal Imtech zijn schuldenlast […]

Imtech heeft gisteren de langverwachte claimemissie gelanceerd, die de technisch dienstverlener 500 miljoen euro moet opleveren. Aandeelhouders van het concern krijgen het recht om vier nieuwe stukken te kopen voor ieder aandeel dat hij nu heeft. De prijs per aandeel is gesteld op 1,40 euro. Met de opbrengst van de claimemissie zal Imtech zijn schuldenlast terugbrengen.

Vorige week stemde ruim 98 procent van de aandeelhouders in met de claimemissie. De aandelenuitgifte wordt volledig gegarandeerd door ING, Rabobank en Commerzbank. De uitoefenperiode loopt van 5 tot en met 18 juli.

Topman Gerard van de Aast noemde de emissie gisteren “een belangrijke stap in ons herstelplan”.

Reageer op dit artikel