nieuws

Grontmij helpt bij project Via Brugge

bouwbreed

Grontmij heeft van het consortium Via Brugge de opdracht gekregen breed studie te maken van de ontbrekende verbinding tussen de N31 in Brugge en de N49 in Knokke-Heist. Het wegvak is een van de ontbrekende schakels in het Vlaamse wegennet. Het project wordt – zijnde het grootste contract van het type ontwerp, bouw, financiering en […]

Grontmij heeft van het consortium Via Brugge de opdracht gekregen breed studie te maken van de ontbrekende verbinding tussen de N31 in Brugge en de N49 in Knokke-Heist. Het wegvak is een van de ontbrekende schakels in het Vlaamse wegennet. Het project wordt – zijnde het grootste contract van het type ontwerp, bouw, financiering en onderhoud in Vlaanderen – ten uitvoer gebracht door een groep van Jan de Nul, Van Laere, Aswebo en Aclagro. Ook Franki en DG Infra+ behoren tot het consortium. Grontmij buigt zich als ontwerper over een breed front van disciplines en zet daarvoor gedurende twee jaar een team van 35 voltijd medewerkers in. De opgaven variëren van de aanleg van 55 kilometer weginfra (inclusief fietspaden en toegangswegen) tot geotechnisch onderzoek, architectuur en vergunningverlening.

Reageer op dit artikel