nieuws

BOB Detachering voldoet aan norm

bouwbreed Premium

BOB Detachering – een niet-commercieel initiatief van bouwopleider BOB Opleiding, Training en Advies – heeft een vaste plaats verworven in de wereld van de bouwuitzendbureaus. Het detacheringsbureau werd een kleine twee jaar geleden opgericht om kaderpersoneel dat bij bedrijven uitstroomt richting UWV, werk te bieden en zo te behouden voor de bouw. Voortaan is de […]

BOB Detachering – een niet-commercieel initiatief van bouwopleider BOB Opleiding, Training en Advies – heeft een vaste plaats verworven in de wereld van de bouwuitzendbureaus. Het detacheringsbureau werd een kleine twee jaar geleden opgericht om kaderpersoneel dat bij bedrijven uitstroomt richting UWV, werk te bieden en zo te behouden voor de bouw. Voortaan is de organisatie NEN-4400-1 gecertificeerd. Op dit predicaat is het keurmerk gebaseerd dat de Stichting Normering Arbeid (SNA) hanteert voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. BOB Detachering heeft zich ook aangesloten bij de uitzendbrancheorganisatie ABU. Die stelt aan haar leden eisen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsomstandigheden en premieafdracht.

Reageer op dit artikel