nieuws

Bezwaar tegen ‘t Loon Heerlen ingetrokken

bouwbreed Premium

Multivastgoed, eigenaar van Plu BV, heeft zijn bezwaren tegen de gedeeltelijke nieuwbouw van winkelcentrum ‘t Loon in Heerlen ingetrokken. Dat is de uitkomst van overleg met onder meer NSI eerder deze week. NSI wil snel beginnen met de nieuwbouw van het in december 2011 gesloten deel van het winkelcentrum nadat een deel ervan verzakt was.

Multivastgoed vreesde concurrentie voor een nieuw winkelcentrum aan de Promenade in Heerlen door Plu. De gemeente Heerlen had eerder al een omgevingsvergunning verstrekt voor de herbouw van ‘t Loon, en daartegen had Multivastgoed het nu ingetrokken bezwaar gemaakt.

Wat Multivastgoed en NSI precies hebben afgesproken om dit te bereiken, wil de woordvoerder van NSI niet zeggen. Aanvankelijk was de bedoeling nog voor de bouwvak met de nieuwbouw te beginnen. Dat wordt nu dus later, en dat betekent ook een verlate opening.

Reageer op dit artikel