nieuws

Assen bereidt zich voor op het Truckstar Festival

bouwbreed Premium

Assen bereidt zich voor op het Truckstar Festival

“Met 2.200 vrachtwagens hebben we dit jaar meer trucks dan ooit tevoren! En met 60.000 bezoekers daarbij is het Truckstar Festival het allergrootste, maar vooral het leukste transportfeest van Europa,” zo verheugt Arjen van Vliet, hoofdredacteur Truckstar, zich al op komend weekend.

Het wordt komend weekend druk in en rond Assen, wanneer daar op het TT-circuit het jaarlijkse feest van de vrachtwagenchauffeur wordt gehouden. Het Truckstar Festival is op zaterdag 27 juli geopend voor bezoekers van 10.00 tot 23.30 uur en op zondag 28 juli van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en kan volop rondom het TT-circuit. Informatie over toegangskaarten vindt U op www.truckstar.nl/festival/2013/kassaverkoop/.

Trucks, actie, sfeer

De meer dan tweeduizend trucks, die tot het laatste moertje zijn gepoetst, vormen ieder jaar het hart van het Truckstar Festival. Daaromheen: sfeer, gezelligheid, eten/drinken en heel veel chauffeurs met hun gezinnen.

Maar, het Truckstar Festival is er echt niet alleen voor chauffeurs, zegt Arjen van Vliet. “Ook als je niets met vrachtwagens hebt moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig opgebouwde trucks op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond.”

Hoofact zijn motorstunters FMX4ever

Niet alleen motorliefhebbers zullen de hoofdact kunnen waarderen: de stuntrijders van het FMX4ever-team halen zulke extreme manoeuvres uit, dat iedereen op het puntje van z’n stoel zal zitten kijken vanaf de hoofdtribune. Daarnaast zit het programma vol met ander spektakel, zoals bijvoorbeeld het truckracen, het caravanracen, de decibellencontest, de chauffeursspelen, de Mooiste Truckverkiezing, en de Special Paint- en Showtrucks verkiezing. Verder is er een groot beursplein met tientallen bedrijven die onder meer truckaccesoires en schaalmodellen verkopen.

Meer info:
www.truckstar.nl.

 

Reageer op dit artikel