nieuws

Schermen

bouwbreed

Langs de ringweg A10 ter hoogte van Diemen wordt de laatste hand gelegd aan geluidsschermen. Dit is onderdeel van het project Cadicom, dat staat voor Capaciteitsuitbreiding Amstel Diemen Combinatie. Daarin nemen Vermeer, Besix en Cofely deel. De A10 Oost en de A1 Diemen worden over een lengte van 7 kilometer verbreed van drie naar vier […]

Langs de ringweg A10 ter hoogte van Diemen wordt de laatste hand gelegd aan geluidsschermen.

Dit is onderdeel van het project Cadicom, dat staat voor Capaciteitsuitbreiding Amstel Diemen Combinatie. Daarin nemen Vermeer, Besix en Cofely deel. De A10 Oost en de A1 Diemen worden over een lengte van 7 kilometer verbreed van drie naar vier rijstroken, waardoor tevens tien kunstwerken verbreed worden. Ook wordt 12 kilometer nieuwe en hogere geluidsschermen geplaatst,

Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel