nieuws

Renovatiewinkel pakt 300 woningen aan

bouwbreed

Renovatiewinkel Reimarkt gaat voor woningcorporatie Stadlander driehonderd woningen renoveren en energiezuinig maken. In de winkel, een initiatief van 24 marktpartijen, kunnen huurders terecht voor de verduurzaming van hun huis. Veel producten worden in de winkel tastbaar, waardoor woonconsumenten makkelijker verleid worden om te verduurzamen, verwacht Reimarkt. In de winkel liggen bijvoorbeeld tochtstrips, kleine energiecentrales en […]

Renovatiewinkel Reimarkt gaat voor woningcorporatie Stadlander driehonderd woningen renoveren en energiezuinig maken. In de winkel, een initiatief van 24 marktpartijen, kunnen huurders terecht voor de verduurzaming van hun huis. Veel producten worden in de winkel tastbaar, waardoor woonconsumenten makkelijker verleid worden om te verduurzamen, verwacht Reimarkt. In de winkel liggen bijvoorbeeld tochtstrips, kleine energiecentrales en zonnepanelen. Deelnemers van Reimarkt zijn onder andere Dura Vermeer, KAW Architecten, Van Ieperen Groep/Dura Vermeer, Heembouw, Era Contour, DWA, Inbo, BAM Woningbouw, Inbo, Essent en Cauberg Huygen. Het consortium hoopt ook driehonderd particuliere woningbezitters over te halen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels