nieuws

Gevelisolatiesysteem imiteert baksteen

bouwbreed

Sto Isoned en Elastolith brengen een prefab gevelisolatiesysteem voor houtskeletbouw op de markt. Het systeem combineert Sto Therm Wood-isolatie met de Sto minerale steenstrip. Het resultaat imiteert een baksteengevel en heeft daardoor volgens de leveranciers ‘een klassiek Nederlandse uitstraling’. Het product is vooral bedoeld voor renovatieprojecten waarmee woningen energiezuiniger worden gemaakt. Sto Therm Wood wordt […]

Sto Isoned en Elastolith brengen een prefab gevelisolatiesysteem voor houtskeletbouw op de markt. Het systeem combineert Sto Therm Wood-isolatie met de Sto minerale steenstrip. Het resultaat imiteert een baksteengevel en heeft daardoor volgens de leveranciers ‘een klassiek Nederlandse uitstraling’. Het product is vooral bedoeld voor renovatieprojecten waarmee woningen energiezuiniger worden gemaakt. Sto Therm Wood wordt in Duitsland en Scandinavië al gebruikt om houtskeletbouw te combineren met energiezuinig bouwen of renoveren. Het systeem komt met een verzekerde garantie van tien jaar. Elastolith ontwikkelde het systeem met de houtskeletbouwindustrie; Sto Isoned brengt het op de markt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels