nieuws

Betonstraatsteen voor zware belasting

bouwbreed

Voor bestratingen die aan zware tot zeer zware belastingen blootstaan brengt Gembeton uit Groningen een betonsteen met een bijzondere geometrie op de markt. Deze Triloc-straatsteen heeft een Y-vorm met drie assen waarlangs de optredende krachten kunnen worden afgevoerd, zonder dat de stabiliteit negatief wordt beïnvloed. Het product leent zich goed voor machinaal bestraten door één […]

Voor bestratingen die aan zware tot zeer zware belastingen blootstaan brengt Gembeton uit Groningen een betonsteen met een bijzondere geometrie op de markt. Deze Triloc-straatsteen heeft een Y-vorm met drie assen waarlangs de optredende krachten kunnen worden afgevoerd, zonder dat de stabiliteit negatief wordt beïnvloed. Het product leent zich goed voor machinaal bestraten door één stratenmaker. Daarbij hoeven slechts de randen handmatig gelegd te worden met begin- en randstenen. De Triloc-betonstraatsteen is leverbaar in de dikten 10, 12 of 14 centimeter. Afhankelijk van het formaat zijn 16 of 24 stenen per vierkante meter nodig.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels