nieuws

Vivid Vision verdiept kleur en detail

bouwbreed

Verbatim levert met zijn Vivid Vision een led-lamp voor onder meer musea, winkels en andere toepassingen die om een nauwkeurige weergave vragen van kleuren en details. De lamp doet dat met een techniek van Mitsubishi, het moederbedrijf van Verbatim. De techniek maakt gebruik van rode, groene en blauwe fosfors die op een violette led-halfgeleider zijn […]

Verbatim levert met zijn Vivid Vision een led-lamp voor onder meer musea, winkels en andere toepassingen die om een nauwkeurige weergave vragen van kleuren en details. De lamp doet dat met een techniek van Mitsubishi, het moederbedrijf van Verbatim. De techniek maakt gebruik van rode, groene en blauwe fosfors die op een violette led-halfgeleider zijn aangebracht. Verbatim adviseert de nieuwe lamp als vervanger voor 20 watts halogeenreflectorlampen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels