nieuws

Sellox stelt nieuw RFID-slot voor

bouwbreed

Sellox stelt zijn nieuwe Cylock RFID-slot voor. Het nieuwe slot wordt door de bestaande slotkast gestoken. Bestaande mechanische sloten worden op die manier opgewaardeerd. RFID staat voor radiofrequente identificatie. Een geprogrammeerd pasje bepaalt of iemand het slot mag openen. De mogelijkheden nemen volgens de leverancier uit Leusden nog verder toe wanneer het RFID-slot wordt gecombineerd […]

Sellox stelt zijn nieuwe Cylock RFID-slot voor. Het nieuwe slot wordt door de bestaande slotkast gestoken. Bestaande mechanische sloten worden op die manier opgewaardeerd. RFID staat voor radiofrequente identificatie. Een geprogrammeerd pasje bepaalt of iemand het slot mag openen. De mogelijkheden nemen volgens de leverancier uit Leusden nog verder toe wanneer het RFID-slot wordt gecombineerd met programmeerbare elektronische sleutels.

Reageer op dit artikel