nieuws

On tour

bouwbreed Premium

Maxime Verhagen maakt een tour door de Nederlandse bouw. De aankomend voorzitter van Bouwend Nederland bezocht eerder deze week bouwbedrijven in Joure en Bolsward, woensdag liet hij zich door directeur Paul Brandjes (rechts) van De Raad Bouw rondleiden op het project ‘De Bloem’ in Rijnsburg. Daar worden, op het voormalige veilingterrein, 450 woningen gebouwd; van […]

Maxime Verhagen maakt een tour door de Nederlandse bouw. De aankomend voorzitter van Bouwend Nederland bezocht eerder deze week bouwbedrijven in Joure en Bolsward, woensdag liet hij zich door directeur Paul Brandjes (rechts) van De Raad Bouw rondleiden op het project ‘De Bloem’ in Rijnsburg. Daar worden, op het voormalige veilingterrein, 450 woningen gebouwd; van appartementen voor starters tot eengezinswoningen en penthouses. De stedenbouwkundige opzet is in de vorm van een bloem, vandaar de naam van het project. Zaterdag zullen Elco Brinkman en minister Stef Blok op dezelfde bouwlocatie het startschot geven voor de achtste editie van de Dag van de Bouw. Foto: Suzanne van de Kerk

Reageer op dit artikel