nieuws

ISSO schrijft competitie uit

bouwbreed

Bedrijven met een duurzaam en innovatief project maken kans op de ISSO-Award 2013, meldt installateursdenktank ISSO uit Rotterdam. Gegadigden voor de onderscheiding kunnen echter alleen meedoen wanneer ze voor het project kennis van het instituut hebben gebruikt. De ISSO-Award is een ereprijs in de installatiesector. Uit de inzendingen selecteert de jury tien deelnemers. Daarvan blijven […]

Bedrijven met een duurzaam en innovatief project maken kans op de ISSO-Award 2013, meldt installateursdenktank ISSO uit Rotterdam. Gegadigden voor de onderscheiding kunnen echter alleen meedoen wanneer ze voor het project kennis van het instituut hebben gebruikt.

De ISSO-Award is een ereprijs in de installatiesector. Uit de inzendingen selecteert de jury tien deelnemers. Daarvan blijven drie finalisten over die hun project op het ISSO-najaarsoverleg van 19 september toelichten. De bezoekers van deze bijeenkomst kiezen de uiteindelijke winnaar. Inzenden kan tot woensdag 15 juni.

Reageer op dit artikel