nieuws

Fabrikant Jaga schrijft ontwerpwedstrijd uit

bouwbreed

Radiatorfabrikant Jaga schrijft met ontwerpersplatform Mookum een competitie uit voor een accessoire die op om het even welke manier te gebruiken is voor verwarmingen. Gegadigden moeten hun ontwerp voor deze Jaga-Mookum challenge voor 1 juli inzenden. De competitie begint op 14 mei in het Experience Lab van Jaga. Deelnemers kunnen daar al hun ideeën doornemen […]

Radiatorfabrikant Jaga schrijft met ontwerpersplatform Mookum een competitie uit voor een accessoire die op om het even welke manier te gebruiken is voor verwarmingen. Gegadigden moeten hun ontwerp voor deze Jaga-Mookum challenge voor 1 juli inzenden. De competitie begint op 14 mei in het Experience Lab van Jaga. Deelnemers kunnen daar al hun ideeën doornemen met ontwerpers van Jaga. Het winnende object moet uit natuurlijke materialen worden gemaakt zonder dat het leefmilieu er enige schade van ondervindt. Het product moet zoveel mogelijk ‘cradle to cradle’ zijn. De productiekosten mogen niet meer bedragen dan vijftig euro. De winnaar wordt opgenomen als designer van Mookum en ontvangt 4000 euro. Het ontwerp wordt online aangeboden in de webshop van Mookum. Jaga zegt het ook te willen verkopen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels