nieuws

Eisen aanbesteding van Rijnhavengebied

bouwbreed Premium

Bij de aanbesteding van de gebiedsontwikkeling van de Rijnhaven in Rotterdam geeft de gemeente vooraf aan welke maatschappelijke doelen bereikt moeten worden. Daarbij worden randvoorwaarden gesteld zonder dat het een definitief programma wordt vastgelegd. Dat maakt de gemeente Rotterdam bekend. Het bidbook met de aanbestedingsprocedure verschijnt in juni. De Rijnhaven bestrijkt 21 hectare en moet […]

Bij de aanbesteding van de gebiedsontwikkeling van de Rijnhaven in Rotterdam geeft de gemeente vooraf aan welke maatschappelijke doelen bereikt moeten worden. Daarbij worden randvoorwaarden gesteld zonder dat het een definitief programma wordt vastgelegd. Dat maakt de gemeente Rotterdam bekend. Het bidbook met de aanbestedingsprocedure verschijnt in juni. De Rijnhaven bestrijkt 21 hectare en moet worden omgevormd van havengebied tot woon- annex werkgebied. De gemeente verwacht dat de herontwikkeling pas na jaren zal beginnen. Tot het zover is zijn er mogelijkheden voor tijdelijke initiatieven in het gebied.

Reageer op dit artikel