nieuws

Eerste halfjaar Fugro goed voor 1,2 miljard

bouwbreed

Bodemonderzoeker Fugro rekent voor de eerste helft van het jaar op een omzet van 1,2 miljard euro. In de eerste zes maanden van vorig 2012 schreef het ingenieursbureau over dezelfde activiteiten 30 miljoen euro minder in de boeken. Fugro mikt voor de zomer op een winst van 100 miljoen euro. De eerste helft van 2022 […]

Bodemonderzoeker Fugro rekent voor de eerste helft van het jaar op een omzet van 1,2 miljard euro. In de eerste zes maanden van vorig 2012 schreef het ingenieursbureau over dezelfde activiteiten 30 miljoen euro minder in de boeken. Fugro mikt voor de zomer op een winst van 100 miljoen euro. De eerste helft van 2022 leverde 10 procent minder op. Fugro heeft afscheid genomen van het overgrote deel van de activiteiten van zijn divisie Geoscience, jarenlang een van de pijlers onder de onderneming. De verkoop van Geoscience aan de Franse maatschappij CGG Veritas levert de Leidschendammers 200 miljoen euro op. Fugro werkt aan een strategische herpositionering waarover de markten in september nader worden geïnformeerd.

Reageer op dit artikel