nieuws

Brugverbreding

bouwbreed

D insdagnacht werden de laatste delen van ‘Brug 15’ tussen Nederweert en Budschop geplaatst. Het werk wordt in twee fases uitgevoerd door Strukton. De bouwer bouwt eerst een nieuwe draagconstructie met brugdek naast de bestaande brug. De huidige Brug 15 is slechts 6 meter breed. Omdat het brugdek zo smal is, is de doorstroming van […]

D insdagnacht werden de laatste delen van ‘Brug 15’ tussen Nederweert en Budschop geplaatst. Het werk wordt in twee fases uitgevoerd door Strukton. De bouwer bouwt eerst een nieuwe draagconstructie met brugdek naast de bestaande brug. De huidige Brug 15 is slechts 6 meter breed. Omdat het brugdek zo smal is, is de doorstroming van het verkeer beperkt. De gemeenteraad besloot in 2011 1,8 miljoen euro vrij te maken voor het project. De brugonderdelen komen van het kleine familiebedri jf Takke Breukelen. Foto: Maartje van Berkel

Reageer op dit artikel