nieuws

Bouwmarkt en tuincentrum

bouwbreed

Arcis Bouwgroep monteert in Nieuwerkerk aan de IJssel de staalconstructie van de zogenoemde Gartenmarkt van Hornbach. Het is onderdeel van het door Kubus Architektur Stadtplanung gebouwde winkelcomplex van 19.500 vierkante meter, dat ruimte biedt aan een bouwmarkt, een tuincentrum en een drive-in om gekochte spullen met de auto snel op te halen. Om zo dicht […]

Arcis Bouwgroep monteert in Nieuwerkerk aan de IJssel de staalconstructie van de zogenoemde Gartenmarkt van Hornbach. Het is onderdeel van het door Kubus Architektur Stadtplanung gebouwde winkelcomplex van 19.500 vierkante meter, dat ruimte biedt aan een bouwmarkt, een tuincentrum en een drive-in om gekochte spullen met de auto snel op te halen. Om zo dicht mogelijk tegen het schuine dak te monteren is de randbeveiliging verwijderd en werken de monteurs aangelijnd. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel