nieuws

Bouwen aan Cool63

bouwbreed Premium

In het centrum van Rotterdam laadt een medewerker van Voorbij Funderingstechiek contragewichten uit van een bouwkraan tijdens de bouw door BAM van Cool63. Dit vernieuwbouwproject tegenover het Rotterdamse stadhuis, dat ontworpen is door Allies & Morrison in opdracht van MAB Projectontwikkeling, gaat ruimte bieden aan 13.700 vierkante meter winkels en horeca, circa 5100 vierkante meter […]

In het centrum van Rotterdam laadt een medewerker van Voorbij Funderingstechiek contragewichten uit van een bouwkraan tijdens de bouw door BAM van Cool63. Dit vernieuwbouwproject tegenover het Rotterdamse stadhuis, dat ontworpen is door Allies & Morrison in opdracht van MAB Projectontwikkeling, gaat ruimte bieden aan 13.700 vierkante meter winkels en horeca, circa 5100 vierkante meter kantoren en 15 luxe appartementen. Om de palen aan te brengen zal Voorbij eerst met een kraan een zwaar stalen frame in de oude kelder opbouwen om daaroverheen met de heimachines te kunnen rijden en aan het werk te ga an. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel