nieuws

Bilfinger presenteert kantorenverkoop.nl

bouwbreed Premium

Bilfinger penetreert met het platform kantorenverkoop.nl in de Nederlandse kantorenmarkt. Basis vormen 47 gebouwen verspreid over Nederland, die geleidelijk worden aangeboden. De panden zijn te vinden in de vier grote steden maar ook in plaatsen als Hengelo, Eindhoven en Alkmaar. Het totaal aan verhuurde oppervlakte bedraagt 155.000 vierkante meter. Bilfinger speelt met het platform in […]

Bilfinger penetreert met het platform kantorenverkoop.nl in de Nederlandse kantorenmarkt. Basis vormen 47 gebouwen verspreid over Nederland, die geleidelijk worden aangeboden. De panden zijn te vinden in de vier grote steden maar ook in plaatsen als Hengelo, Eindhoven en Alkmaar. Het totaal aan verhuurde oppervlakte bedraagt 155.000 vierkante meter. Bilfinger speelt met het platform in op de veranderende vastgoedmarkt. Naast de grote nationale en internationale makelaars roeren zich steeds meer regionaal en lokaal georiënteerde beleggers en herontwikkelaars. Beoogd wordt om via het platform vraag en aanbod van goede locaties en op te knappen kantoren efficiënter bij elkaar te brengen en de drempel voor lokale geldschieters te verlagen. Bij het concept wordt samengewerkt met marketingbureau Realmark.

Reageer op dit artikel