nieuws

Stalen ramen Paleis VN Genève vervangen

bouwbreed

Stalen ramen Paleis VN Genève vervangen

De stalen ramen van het Paleis van de Verenigde Naties in Genève worden allemaal vervangen. MHB levert stalen ramen die voldoen aan de eisen van isolatie, wind- en waterdichtheid. MHB is te vinden op de Nederlandse Restauratiebeurs in ‘s-Hertogenbosch.

Het wereldberoemde ‘Palais des Nations’ in Genève wordt gerenoveerd. Het Zwitserse architectenbureau Group8 leidt de renovatie. “De ramen van MHB passen naadloos in het oorspronkelijke ontwerp en voldoen bovendien perfect aan de huidige kwaliteitseisen”, stelt Grégoire Thomas, projectleider bij Group8. “MHB heeft ons gedurende het hele ontwikkelingstraject overtuigd van vakmanschap en professionaliteit.”

Lees morgen meer in Cobouw Techniek

Reageer op dit artikel