nieuws

Ribbels voor Landartpark

bouwbreed Premium

Dura Vermeer legt in Hoofddorp het Landartpark Buitenschot aan. Buitenschot is een recreatiegebied aan de noordkant van Hoofddorp, in eigendom van de Stichting Mainport en Groen. Samen met de luchthaven Schiphol creëert Mainport en Groen hier een gebied waar recreatie, kunst en geluidsreductie op een bijzondere manier worden gecombineerd tot een Landartpark. In het gebied […]

Dura Vermeer legt in Hoofddorp het Landartpark Buitenschot aan. Buitenschot is een recreatiegebied aan de noordkant van Hoofddorp, in eigendom van de Stichting Mainport en Groen.

Samen met de luchthaven Schiphol creëert Mainport en Groen hier een gebied waar recreatie, kunst en geluidsreductie op een bijzondere manier worden gecombineerd tot een Landartpark. In het gebied wordt een stelsel van grondribbels aangelegd. Hierdoor ontstaat een parklandschap met doorkijkjes en zichtlijnen die uitnodigen tot sport, spel en recreatie. In het park komen ook twee kunstwerken, met als thema geluid. Foto: Dijkstra/Peter Brom

Reageer op dit artikel