nieuws

Prestatiecontracten leveren voordelen op

bouwbreed

Het uitbesteden van niet-kerntaken via prestatiecontracten kan voor opdrachtgevers vele voordelen met zich meebrengen, zoals een lager beslag op de beschikbare middelen voor huisvesting, meer grip op de risico’s en meer tijd en focus op eigen kerntaken. Marten Middendorp (Brink Groep): “Steeds meer publieke vastgoedmanagers dagen de markt uit om met een integrale oplossing te […]

Het uitbesteden van niet-kerntaken via prestatiecontracten kan voor opdrachtgevers vele voordelen met zich meebrengen, zoals een lager beslag op de beschikbare middelen voor huisvesting, meer grip op de risico’s en meer tijd en focus op eigen kerntaken.

Marten Middendorp (Brink Groep): “Steeds meer publieke vastgoedmanagers dagen de markt uit om met een integrale oplossing te komen voor een huisvestingsvraagstuk.Het voordeel daarvan is een efficiëntere afstemming van installaties, huisvesting, ICT, facilities en werkprocessen over een langjarige periode.”

Reageer op dit artikel