nieuws

Onderhandelingen afbouw-cao staan stil

bouwbreed

De cao-onderhandelingen in de afbouwsector zijn opgeschort tot 15 mei. Dit om zowel werkgeversorganisaties als vakbonden de mogelijkheid te bieden hun achterban te raadplegen. Aanvankelijk stond het volgende overleg gepland voor 23 april. Volgens FNV Bouw willen werkgevers pas onderhandelen als het weer beter gaat in de sector. De bouwbond kan zich niet vinden in […]

De cao-onderhandelingen in de afbouwsector zijn opgeschort tot 15 mei. Dit om zowel werkgeversorganisaties als vakbonden de mogelijkheid te bieden hun achterban te raadplegen. Aanvankelijk stond het volgende overleg gepland voor 23 april. Volgens FNV Bouw willen werkgevers pas onderhandelen als het weer beter gaat in de sector. De bouwbond kan zich niet vinden in die opstelling. “Onderhandelen is bewegen, eenzijdige dictaten horen daar niet bij”, aldus sectorbestuurder Peter Roos. Hij noemt het allerminst zeker dat werkgevers in mei wel met de bonden willen onderhandelen.

Reageer op dit artikel