nieuws

Kroningsdeksel geeft omzet impuls

bouwbreed

Kroningsdeksel geeft omzet impuls

De weggeefactie van Koninklijke putdeksel is volgens producent Aquafix Milieu nu al een enorm commercieel succes.

De omzet krijgt een fikse impuls door de naamsbekendheid die het heeft opgeleverd. De telefoon staat steeds roodgloeiend, meldt het bedrijf uit Mijdrecht. Niet alleen vanwege bijbestellingen maar vooral om producten uit het reguliere assortiment: vet- en olieafscheiders, afvoergoten, dompelpompen, sceptic-tanks. “We hadden een omzetachterstand ten opzichte van vorig jaar van anderhalve ton. Die is in drie weken rechtgetrokken”, zegt bedenker Michel Pieke van Aquafix. “Of het volledig komt door het Kroningsdeksel weet ik niet. Maar als een klant drie offertes heeft, kiest hij liefst een bedrijf dat bekend is.”

Aquafix deed alle 408 Nederlandse gemeenten een speciaal ontworpen Kroningsdeksel cadeau met beeltenis van Willem-Alexander en Máxima.

Lees morgen meer over de actie van Aquafix Milieu

Reageer op dit artikel