nieuws

Digi-magazine over materieelvakbeurs Bauma 2013 op homepage Cobouw

bouwbreed Premium

Digi-magazine over materieelvakbeurs Bauma 2013 op homepage Cobouw

Op de homepage van Cobouw (www.cobouw.nl) is tot 21 april een 40 pagina’s tellend digi-magazine te vinden met de belangrijkste Bauma-nieuwtjes.

De directe link naar Het Grote Bauma-nummer van de Materieelkrant vindt u HIER.

De Materieelkrant is onderdeel van Cobouw. Nagenoeg alle in de afgelopen edities van de Materieelkrant gepubliceerde pagina’s over de Bauma zijn speciaal voor de Cobouw-lezers opgenomen in een 40 pagina’s tellend digi-magazine.

Gootste materieelvakbeurs ter wereld

Bauma 2013 wordt gehouden op het immense beurscomplex in München-Riem. De grootste materieelvakbeurs ter wereld – nog altijd – begint op maandag 15 april 2013 en sluit de poorten een week later op zondagmiddag 21 april.

Bauma is op doordeweekse dagen geopend van 09.30 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag – de grote publieksdag – gaan de poorten een uur eerder open (08.30 uur) en op de laatste dan van de beurs, zondag 21 maart, wordt vroeger gesloten (16.30 uur).

Per metro is de beurs bereikbaar via de U2, haltes Messestadt West en Ost.

Alle disciplines

Alle disciplines uit de bouw- en mijnbouwsector zijn vertegenwoordigd in München: uiteraard grondverzet, mijnbouw, sloop, recycling en overslag, maar ook wegenbouw, tunnelbouw, bekabeling, funderingswerken, hijswerken, heien, betonbouw, transport en offshore.

Mijnbouw is dit keer een belangrijk thema en de reden dat de Messe München Indonesië als partnerland heeft aangewezen.

Online kaartje kopen

Toegangsbewijzen zijn online te koop (dat scheelt fors geld, plus tijd bij de entree). Een dagkaart kost in de voorverkoop 20 euro en dat loopt op tot 54 euro voor een weekkaart.

Op de website: www.bauma.de (Duitstalig) of www.bauma.de/en/Home (Engelstalig) is uitgebreide informatie te vinden over de beurs zelf, de ruim 3300 standhouders, de toegangsmogelijkheden, het reizen er naar toe enzovoorts.

De komende dagen geven we U een beknopte vooruitblik op de nieuwtjes en primeurs die tijdens de Bauma 2013 zijn te verwachten.

In de Materieelkrant die op 11 april verschijnt is een uitgebreid overzicht opgenomen.

Reageer op dit artikel