nieuws

Britse wateropdracht voor joint venture Imtech

bouwbreed Premium

Britse wateropdracht voor joint venture Imtech

Tamesis, een joint venture tussen Laing O’Rourke en Imtech Water, Waste & Energy heeft in Groot-Brittannië een opdracht gekregen van 75 miljoen pond (88,4 miljoen euro) om twee systemen te ontwikkelen om rioolafval te gebruiken voor het opwekken van energie in een biomassacentrale.

Het project heeft een looptijd van twee jaar en omvat ontwerp, bouw, inbedrijfstelling en optimalisatie van de nieuwe biogistingscentrales, inclusief thermische hydrolyse. De systemen worden aangelegd in de twee grootste rioolwaterzuiveringsinstallaties in Groot-Brittannië. Na voltooiing zal elke centrale een behandelingscapaciteit hebben van 42.000 TDS (Totally Dissolved Solids) per jaar. De opdracht is afkomstig van Thames Water.

Reageer op dit artikel