nieuws

Bergschenhoek wint warmte terug

bouwbreed

Bergschenhoek Luchtcomfort levert een nieuwe reeks warmteterugwinners. Afhankelijk van het type hebben die een tegenstroomwisselaar (R-vent SRA Advance) of een warmtewiel (R-vent SRA Roto). De systemen met tegenwisselaar kunnen 700 tot 1300 kubieke meter per uur aan met een rendement van ruim 90 procent; die met het warmtewiel 250 tot 1900 kubieke meter per uur. […]

Bergschenhoek Luchtcomfort levert een nieuwe reeks warmteterugwinners. Afhankelijk van het type hebben die een tegenstroomwisselaar (R-vent SRA Advance) of een warmtewiel (R-vent SRA Roto). De systemen met tegenwisselaar kunnen 700 tot 1300 kubieke meter per uur aan met een rendement van ruim 90 procent; die met het warmtewiel 250 tot 1900 kubieke meter per uur. Het warmtewiel draagt ook vocht over voor een beter binnenklimaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels