nieuws

Afmeting woning grootste knelpunt

bouwbreed Premium

De afmetingen van woningen staan op nummer 1 in de Knelpunten-top 5 van adviesorganisatie VACpunt Wonen. Nieuwbouwwoningen zijn smal en de entree biedt weinig ruimte voor kinderwagen, rollator of kapstok. Ook gang, berging en slaapkamers zijn te krap bemeten, concludeert de organisatie op basis van de adviezen die alle commissies binnen VACpunt Wonen in 2012 […]

De afmetingen van woningen staan op nummer 1 in de Knelpunten-top 5 van adviesorganisatie VACpunt Wonen. Nieuwbouwwoningen zijn smal en de entree biedt weinig ruimte voor kinderwagen, rollator of kapstok. Ook gang, berging en slaapkamers zijn te krap bemeten, concludeert de organisatie op basis van de adviezen die alle commissies binnen VACpunt Wonen in 2012 hebben gegeven. Jarenlang voerden berging en bergruimte de top 5 van knelpunten in woningen aan.

Reageer op dit artikel