nieuws

Tebodin ontwerpt fabriek in Dubai

bouwbreed

Tebodin heeft in Dubai een grote opdracht binnengehaald bij gasmaatschappij Dugas, de Dubai Naturel Gas Company. Het ingenieursbureau maakt een gedetailleerd ontwerp voor een methylfabriek en verdiept zich eveneens in nieuwe faciliteiten voor de opslag van butaan, inclusief de milieueffecten. Het project levert Tebodin 42.000 manuren werk op. Het bureau is al sinds 1981 in […]

Tebodin heeft in Dubai een grote opdracht binnengehaald bij gasmaatschappij Dugas, de Dubai Naturel Gas Company. Het ingenieursbureau maakt een gedetailleerd ontwerp voor een methylfabriek en verdiept zich eveneens in nieuwe faciliteiten voor de opslag van butaan, inclusief de milieueffecten. Het project levert Tebodin 42.000 manuren werk op. Het bureau is al sinds 1981 in Dubai actief.

Reageer op dit artikel