nieuws

Subsidie duurzame energie slaat aan

bouwbreed

Het budget voor de subsidie duurzame energievoorzieningen van de gemeente Leidschendam- Voorburg voor 2013 is nagenoeg op. De Zuid-Hollandse gemeenten had 160.000 euro voor haar inwoners. Doordat huiseigenaren in groeiende mate energiebesparing nastreven en duurzame energie toepassen, is het potje bijna leeg. Bewoners die nu nog subsidie aanvragen hebben grote kans achter het net te […]

Het budget voor de subsidie duurzame energievoorzieningen van de gemeente Leidschendam- Voorburg voor 2013 is nagenoeg op. De Zuid-Hollandse gemeenten had 160.000 euro voor haar inwoners. Doordat huiseigenaren in groeiende mate energiebesparing nastreven en duurzame energie toepassen, is het potje bijna leeg. Bewoners die nu nog subsidie aanvragen hebben grote kans achter het net te vissen.

“Belangrijk is dat inwoners de subsidie eerst aanvragen vóórdat de voorziening(en) geplaatst worden”, zo waarschuwt de gemeente. “Een subsidieaanvraag die wordt ingediend nadat de voorziening is geplaatst, wordt afgewezen.”

Reageer op dit artikel