nieuws

Mulder Obdam stevent af op faillissement

bouwbreed Premium

Mulder Obdam stevent af op faillissement

Bouwbedrijf Mulder Obdam vraagt waarschijnlijk eind deze of begin volgende week zijn faillissement aan. Volgens directeur Cor van Vliet zijn de rekeningen van het bedrijf “zonder opgaaf van reden” geblokkeerd door ING.

“Ze hebben dubbele zekerheden gevraagd en gekregen van onze aandeelhouder. Toch doen ze dit.” De directeur zegt de bankier aansprakelijk te willen stellen voor de geleden schade.

Mulder Obdam draaide het afgelopen jaar een omzet van circa 45 miljoen euro. Het bedrijf boekte volgens directeur Van Vliet een positief operationeel resultaat van 700.000 euro, maar kwam door circa 2 miljoen euro aan afschrijvingen onder de streep toch negatief uit. De Noord-Hollandse bouwer heeft circa 150 werknemers.

Reageer op dit artikel